Welkom op de site van Directie

Mijn naam is Martine Bosmans en ik ben reeds voor het zevende jaar de trotse directeur van de Sterrenhemel. Een zeer leuke en gevarieerde job die ik met heel veel plezier en enthousiasme doe. Ik was reeds juf in verschillende klassen en dat maakt het nu net zo leuk om nu anderen te kunnen helpen en te begeleiden.

Samen met het team van de Sterrenhemel laten wij uw kinderen opgroeien in een kleurrijke en veilige schoolomgeving waar de leerlingen, de ouders en het personeel zich goed voelen en altijd klaar staan om te helpen en te ondersteunen waar nodig.

School maken is niet alleen het overdragen van kennis, maar ook het bijbrengen van vaardigheden en attitudes en dit met veel liefde voor de kinderen. Dat is het doel dat we nastreven en samen werken we hieraan.

We bieden jullie niet alleen een mooie verpakking ( mooie en kleurijke infrastructuur, knappe en kindvriendelijke speelplaatsen, groene omgeving, goed uitgeruste klassen met digitale borden in het lager, computers van de 1ste kleuterklas tot 6de leerjaar, tablets in de 3de kleuterklas, .... ) maar zeker ook een uitstekende pedagogische inhoud ( zie doorlichtingsverslag op website ministerie ).  

Het team van onze school en ikzelf wensen alle kinderen en ouders een zeer fijn schooljaar toe.  

 

Martine Bosmans, directeur  
Blog van Directie